unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Paus i planerna för Torget 6

Till följd av en andra coronavåg har Torget 6 i Tomelilla valt att stänga ner sin servering ett tag framöver. Däremot håller de öppet för bokningar och catering.
Serveringen stänger tillfälligt men Torget 6 i Folkets park håller öppet för bokningar och catering.
Serveringen stänger tillfälligt men Torget 6 i Folkets park håller öppet för bokningar och catering.
Foto: Hannah Andersson

ÖM har stämt träff med syskonduon Morgan och Malin Malmberg för att de ska få berätta om Torget 6 satsning på en coronaanpassad julmarknad. Men så slår en andra våg av covid-19 hårt mot Skåne, det blir ingen julmarknad på Folkets park i år och samtalet kommer istället att handla om hur syskonen tvingas pausa delar av verksamheten och istället blickar framåt mot en ny vår.

– Till följd av de senaste restriktionerna har vi beslutat att stänga ner serveringen ett tag framöver, berättar Morgan. Däremot är större sällskap varmt välkomna att boka, vi har gott om plats så det fungerar bra att sprida ut sig. Vi kommer även fortsätta med catering.

Torget 6 flyttade till Folkets park så sent som i våras.

– Med tanke på omständigheterna har vi haft en bra sommar. De evenemang vi kunnat genomföra har väckt stort intresse, men självklart har vi inte kunnat köra igång den satsning på en levande folkpark som vi hade planerat.

Trots de motiga första månaderna har inte kämparglöden falnat.

– Vi tar oss igenom det här och står redo att genomföra vår satsning när pandemin dragit förbi. Och när vi nu läser att Tingvalla stänger ner för gott, ser vi även tillfället att anordna danskvällar i större utsträckning. Vi har alla möjligheter att göra det i Rotundan!

Även om det inte blev någon julmarknad i år är det en satsning som Morgan lovar kommer att återkomma.

Julbord blir det redan i år, för slutna sällskap.

– Vi har en del bokningar och såväl nya som gamla kunder är välkomna att höra av sig med förfrågningar om olika tillställningar, vi försöker lösa det mesta efter bästa förmåga!