unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Populärt traillopp ställs in

För andra året ställs populära Österlen Spring Trail in på grund av pandemin. Tävlingsledningen siktar nu på ÖST 2022 - planerat att äga rum 9-10 april.
Arkivbild från 2019 års Österlen Spring Trail.
Arkivbild från 2019 års Österlen Spring Trail.

Under två dagar brukar de fem trailloppen tillsammans locka långt över tusen deltagare. 2020 ställdes loppen in och nu har tävlingsledningen beslutat att även ställa in årets Österlen Spring Trail.

”Att vänta till sista stund och få polistillståndet indraget, skulle ha stora ekonomiska konsekvenser och äventyra evenemangets framtid” skriver Gael Joly, tävlingsledare och VD för ADP sport events AB i ett pressmeddelande.

”Under 2020 hade vi fem evenemang inplanerat, fyra blev inställda. Just Österlen Spring Trail är evenemanget som gör det möjligt för oss att våga starta nya och genuina evenemang, oberoende av finansiellt stöd från tredje part. För att ge verksamheten de bästa förutsättningar att kunna komma igång när krisen är över, måste vi lägga locket på det hela nu. Pausa allt i år. Inte ta onödiga kostnader med höga risker. ÖST 2022 är inplanerat 9:e och 10:e april. Om läget tillåter det kommer vi igång med planeringen under hösten.”

De som anmält sig till Österlen Spring Trail 2021 får förtur till anmälan inför nästa års lopp.