Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Spännande uppföljning

Mari Bister har gjort sig känd bland de yngre läsarna med sina spännande Djurdeckarna-böcker. I våras släppte hon första boken i en helt ny bokserie och den har tagits så väl emot att förlaget redan gett klartecken för en fortsättning.
Mari Bister är aktuell med en ny bok i serien ”Uppdrag djurräddning”. Den 10 oktober träffar Mari läsarna på Onslunda bibliotek. Aktiviteten har begränsat antal platser och måste förbokas i kontakt med biblioteket.
Mari Bister är aktuell med en ny bok i serien ”Uppdrag djurräddning”. Den 10 oktober träffar Mari läsarna på Onslunda bibliotek. Aktiviteten har begränsat antal platser och måste förbokas i kontakt med biblioteket.
Foto: Hannah Andersson

”Uppdrag djurräddning - Förgiftningen” gavs ut i maj. Redan i slutet av oktober kommer uppföljaren ”Uppdrag djurräddning - Hoten”.

– Det känns jättekul och väldigt spännande, säger Mari. Boken fick bra recensioner så redan i juli hörde förlaget av sig med beskedet att de ville satsa på en uppföljare. Manuset till ”Hoten” låg klart så det har gått väldigt snabbt. Min förhoppning är att ha boken i min hand lagom till höstlovets inbokade författarbesök.

I våras när ÖM träffade Mari var alla hennes författarframträdanden inställda på grund av pandemin.

– I höst händer det desto mer, konstaterar hon. Jag har flera biblioteksbokningar och skolbesök de närmaste veckorna.

Lördagen den 10 oktober klockan 10.30-12.00 gästar Mari Onslunda bibliotek.

– Det känns spännande att möta läsarna på hemmaplan. Jag kommer att berätta om mina böcker och mitt författarskap, högläsa från några olika böcker och bjuda på ett smakprov från ”Hoten”. Barnen kommer också att få uppgifter. De får skriva fortsättningar på det jag läser eller författa och illustrera helt egna Djurdeckarna eller Uppdrag djurräddning. Också ska de få ge förslag på hur de tycker att kaninen som spelar huvudrollen i min nästa bok ska se ut!

Det står nämligen redan klart att Djurdeckarna nummer fyra, som kommer att bära titeln ”Kaninäventyret” kommer att ges ut under nästa år.

Nyligen släpptes även ”Uppdrag djurräddning - Förgiftningen” som ljudbok på SAGA Egmont.

– Den har fått fina betyg så det känns förstås jättekul!