unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Konsert

Varm jazz i höstkvällen

Tomelilla riksteaterförening är med i Musikriket Skåne och bjuder den 10 november in till en konsert med Vivian Buczek och Martin Sjöstedt.
Konsert med Martin Sjöstedt och Vivian Buczek.
Konsert med Martin Sjöstedt och Vivian Buczek.
Foto: Press

Genom Musikriket Skåne, i samarbete med Musik i Syd, erbjuder Tomelilla riksteaterförening en konsert med Vivian Buczek och Martin Sjöstedt.

Vivian Buczek beskriver sig själv som dynamisk, närvarande och spontan. Under rubriken A Womans’s Voice sjunger hon jazz ur en kvinnas perspektiv. Ella, Monica och Nina är några av de förebilder som Vivian hyllar med sin röst.

Guldkorn varvas med egna kompositioner i starka, romantiska, fantasifulla och gripande arrangemang av Martin Sjöstedt.

Martin är framstående både som pianist, basist och arrangör och ett eftertraktat namn på Europas jazzscener.

Konserten ges den 10 november klockan 19.00 i Teaterhallen Folkets Park, Tomelilla.

Ingen direktförsäljning av biljetter. Biljett måste förbokas på Tomelilla Kulturhus och betalas med Swish innan föreställningen. Eller köp biljett direkt via Tickster. Max 50 personer, först till kvarn.