unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Anders och Måns på turné

I höst fortsätter turnén med humorduon Anders och Måns showvariant av succéprogrammet ”Så funkar det”.
Måns Nilsson och Anders Johansson är aktuella med en showvariant av succéprogrammet ”Så funkar det”.
Måns Nilsson och Anders Johansson är aktuella med en showvariant av succéprogrammet ”Så funkar det”.
Foto: Fredrik Ekblad

Föreställningen har tidigare fått ett fint mottagande med lovord som ”Anders och Måns har humor som kan fängsla ett helt konserthus.” (Aftonbladet) och ”en riktigt lyckad humorkväll som dessutom bjuder på en avslutning man sent kommer att glömma.” (Skånska Dagbladet).

Om man kanske undrar hur sjöväderrapporten påverkat ens karriär, på vilket sätt bröd och landsgränser hör ihop eller varför posten borde sluta inspireras av marina däggdjur? Så har ”Så funkar det – The show” svaren! Eventuellt.

I snart tjugo år har Anders Johansson och Måns Nilsson levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dem i tv, hört dem i radio och i podd. Efter sommaren fortsätter de levererar sin faktabaserade underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning svarar Anders och Måns på publikens frågor.

Showen ges på Ystads teater den 30 september.