unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Showroom

House of Success öppnar nytt showroom

Inredningsbyrån House of Success öppnar showroom i Ystad med målet att fortsätta utveckla sin plattform för framgång.
Angelina Sköldehammar, Cathrine Nordstedt och Anna Åkerman i en av inspirationsmiljöerna i House of Success nya showroom på Herrestadsgatan i Ystad.
Angelina Sköldehammar, Cathrine Nordstedt och Anna Åkerman i en av inspirationsmiljöerna i House of Success nya showroom på Herrestadsgatan i Ystad.
Foto: Hannah Andersson

Affärsidén som företaget bygger på hade Anna Åkerman, vd för House of Success, klar för sig redan i början av 2000-talet.

– Men då var marknaden inte redo, konstaterar Anna.

2013 köpte hon, tillsammans med sambon Jimmy Nilsson Fredriksbergs gård. Paret körde igång ett omfattande renoveringsarbete som väckte stort intresse på sociala medier.

Med det stora intresset insåg Anna att det var dags att damma av den gamla affärsidén som låg redo hemma i skrivbordslådan och 2017 såg House of Success dagen ljus.

3 bilder
Roligaste projektet hittills? ”När vi fick möjlighet att göra om ett sutteränghus från 1969, som sedan såldes för 2 miljoner mer än vad kunden köpte det för, det projektet har betytt mycket för oss!” konstaterar Anna Åkerman, vd för House of Success.
Förutom försäljningsstyling, tar House of Success fram inredningskoncept för såväl privata bostäder som företagslokaler, samt projektleder och utför även renoveringar.
Renoveringen av nya lokalen på Herrestadsgatan inleddes i december och avrundades i somras. Förra veckan öppnade House of Success sitt nya showroom officiellt.
enlarge

Idag gör inredningsbyrån omkring 400 stylingar inför försäljning per år.

– Där ligger vi på en nivå som vi är nöjda med, men vad gäller designbiten vill vi fortsätta att växa.

Teamet på House of Success brinner för uppdrag där de får vara med och forma ett hem efter personerna som bor där.

– Vi erbjuder även kunden en helhetslösning där vi också tar hand om renoveringsbiten.

Och intresset är stort. När House of Success för tredje gången växte ur sina lagerlokaler bestämde sig Anna och sambon Jimmy, som hon driver företaget tillsammans med, för att det var dags för nästa steg.

– Då inledde jag sökandet efter en lokal som både skulle kunna rymma vårt stora lager av möbler, som vi hyr ut för stylingar, och ett showroom.

Lokalen på Herrestadsgatan var ingen kärlek vid första ögonkastet men Anna och Jimmy såg potential i byggnaden och när hyresvärden gav dem fria händer att göra om exteriören var valet enkelt.

Med en svart fasad och stora industrifönsterpartier sticker byggnaden ut hakan och väcker intresse, precis som House of Success vill ha det. Invigningen ägde rum förra veckan och nu står företaget redo att fortsätta växa.

– Jag tror på högt uppsatta mål, så varför inte sikta på att bli Sveriges största inredningsbyrå! avslutar Anna.