unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Teater

Komisk familjeföreställning

Ystads Riksteaterförening bjuder in till familjeföreställningen ”Kära Nån!” den 15 november klockan 13.00 på Ystad teaters scen.
”Kära Nån!” med Expressteatern.
”Kära Nån!” med Expressteatern.
Foto: Martin Lindeborg

”Jag heter Viola, och är en pigg ungdom på åttio år! Ni ska få titta in hos mig och se hur jag har det. Mitt liv är så spännande! Det är kaffe som ska kokas, tidning som ska läsas, allt som händer i den stora världen! Men nu är kaffet klart. Tidningen var det. Men var ligger glasögonen? Nej, nu ringer det på dörren! Vem kan det vara? Jag får väl öppna. Var är nycklarna? De ligger på bordet. Och där ligger glasögonen. Nu kan jag läsa tidningen. Oj nu ringer det igen...”

I föreställningen ”Kära Nån!” får publiken göra bekantskap med Marit från Härlig HemHjälp (HHH), som vänder upp och ner på Violas liv. Genom komiska förvecklingar och fysiskt spel, kan den unga publiken uppleva att de kanske har mycket gemensamt med de äldre.

”Kära Nån!” av Ed Damron och Vidisha Mallik. Familjeföreställning från 5 år. Föreställningen ges av Expressteatern med Victoria Dedekam och Vidisha Mallik på scen. För regin står Ed Damron och My Areskoug.