GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Läsning pågår” fortfarande

Ystads biblioteks läskampanj startade i april och sträcker sig ända fram i oktober. I september blir det både fredagsmys för barnen och musikunderhållning för både vuxna och barn.
Ystad • Publicerad 2 september 2021
Läsning pågår på Ystads stadsbibliotek.
Läsning pågår på Ystads stadsbibliotek.

Fredagsmys för barn 0-5 år tillsammans med vuxen blir det 3, 10, 17 och 24 september klockan 9.30-10.30. Den 3 september gästas fredagsmyset av musikerna Kristina Helgesen och Olof Jennfors som sjunger och spelar de mest populära sångerna från Astrid Lindgrens berättelser och filmer. Begränsat antal platser. Gratisbiljetter hämtas på Ystads stadsbibliotek.

Samma fredag, den 3 september, klockan 17-18 framför Kristina och Olof visor ur den svenska visskatten för den vuxna publiken. Begränsat antal platser.

Bokbussen fortsätter sin pop-up-turné. Tisdagen den 7 september klockan 16.30 dyker bussen upp på Svarte station.

Under september provar biblioteket att bjuda in till ”Öppen scen” där besökarna välkomnas att läsa sin egen poesi eller önska en dikt ur ”Diktjukeboxen” och låta bibliotekets egen Dikt-DJ läsa upp den. 18 september klockan 11-14.

Digital bokcirkel, boken ”Mörkret” av Ragnar Jónasson, blir det måndag 6 september klockan 17-18. Föranmälan krävs.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar osterlenmagasinet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.